Ukratko o poduzeću FileMaker

FileMaker, Inc. je podružnica Apple Inc. i osnovana je 1998. Više od 10 milijuna licenci FileMaker softvera je prodano širom svijeta, a o njegovoj popularnosti dovoljno govori podatak da ga koristi 49 od top 50 sveučilišta u SAD-u.

FileMaker je svjetski lider u proizvodnji multiplatforme baze podataka i pripadajućih softverskih alata za razvoj aplikacija namijenjenih ne samo klasičnim stolnim i prijenosnim računalima, već i novim tabletima i pametnim telefonima.

FileMaker je iznimno jednostavan za programiranje i korištenje, neovisno o platformi na kojoj se koristi. Zajedničke aplikacije mogu se putem računalne mreže ili interneta  istovremeno koristiti na Windows, Apple Macintosh, iPad i iPhone uređajima.
Milijuni poslovnih korisnika i individualaca, malih poduzeća, edukacijskih ustanova, vladinih institucija, najuspješnijih poduzeća na svijetu upravlja sa svojim projektima, ljudima i sredstvima pomoću FileMaker baze podataka.
FileMaker se koristi od najjednostavnijih projekata tipa adresara ili kataloga slika, koje individualni korisnici mogu razviti ili doraditi sami temeljem dostupnih besplatnih predložaka, do izuzetno složenih poslovnih aplikacija ili sučelja za velike poslovne softverske sustave bazirane na SQL korporativnim bazama podataka.

Neka od tipičnih namjena za koje se koristi FileMaker možete potražiti na ovoj poveznici.

Pogledajte detaljan opis aplikacije za maloprodajnu Blagajnu s fiskalizacijom, baziranu na FileMaker razvojnom okruženju.

Finder je razvio niz rješenja baziranih na FileMakeru, izrađenih specifično za Hrvatsko tržište te u skladu s Hrvatskim zakonima i propisima, uključujući mogućnost FISKALIZACIJE računa od početka 2013 godine.

Finder d.o.o. uz ponudu gotovih aplikacija za maloprodaju, veleprodaju, financijsko knjigovodstvo, plaće i ostalo, nudi i uslugu programiranja u FileMakeru po zahtjevu, na doradi postojećih rješenja ili izradi potpuno novih aplikacija u skladiu s potrebama naručitelja.
 

FileMaker, Inc. je podružnica Apple Inc. i osnovana je 1998. Više od 10 milijuna licenci FileMaker softvera je prodano širom svijeta, a o njegovoj popularnosti dovoljno govori podatak da ga koristi 49 od top 50 sveučilišta u SAD-u.....

PRODAJA FILEMAKER HRVATSKA

Finder d.o.o.

Božidarevićeva 13, 10000 Zagreb

tel: +385 1 2337 731
e-mail:prodaja(at)finder.hr

Radnim danom od 9 do 17 sati