Claris FileMaker 2023 nudi više mogućnosti bez ograničenjaNovi Claris FileMaker 2023 nudi suvremene mogućnosti implementacije, značajna poboljšanja u performansama, stabilnosti i sigurnosti te sljedeću generaciju alata bez koda.

Moderne mogućnosti implementacije.

Odaberite najnoviju tehnologiju koja najbolje odgovara vašem poslovanju:

Podrška za Apple čip M1 & M2 - Claris FileMaker Pro i Claris FileMaker Server sada su univerzalni binarni programi macOS-a - optimizirani za vrhunske performanse na Appleovim računalima, a istovremeno nude impresivnu brzinu na Intelovim Mac računalima.

Podrška za Microsoft Edge za Windows - Korisnicima Windowsa svidjet će vam se ovo izdanje. FileMaker sada koristi najnoviju kontrolu Microsoft Edge WebView2, koristeći Chromium kao mehanizam za prikazivanje za prikaz web pregledača i interaktivnih spremnika.

FileMaker Server je sad moguće hostati i na Linuxu.

 


Isprobajte novo mogućnost brzog pokretanja.

Pogledajte sljedeću generaciju izrade aplikacija bez koda, iskustvo brzog pokretanja, novi način stvaranja FileMaker aplikacija s jednostavnim sučeljem za povlačenje i ispuštanje u nekoliko minuta. Jednostavnim klikom na gumb možete izraditi svoju aplikaciju s kompletnim skupom mogućnosti FileMakera Pro.


Još jedna novost u ovom izdanju. Jednostavno je je stvoriti odnose između tablica brzim drag and dropanjem unutar korisničkog sučelja bez koda. Uz to, sada možete brzo uključiti donju navigacijsku traku koja je jako korisna za mobilne aplikacije.

Novi Claris FileMaker 2023 nudi suvremene mogućnosti implementacije, značajna poboljšanja u performansama, stabilnosti i sigurnosti te sljedeću generaciju alata bez koda.

Pogledajte detaljan opis aplikacije za maloprodajnu Blagajnu s fiskalizacijom, baziranu na FileMaker razvojnom okruženju.

Finder je razvio niz rješenja baziranih na FileMakeru, izrađenih specifično za Hrvatsko tržište te u skladu s Hrvatskim zakonima i propisima, uključujući mogućnost FISKALIZACIJE računa od početka 2013 godine.

Finder d.o.o. uz ponudu gotovih aplikacija za maloprodaju, veleprodaju, financijsko knjigovodstvo, plaće i ostalo, nudi i uslugu programiranja u FileMakeru po zahtjevu, na doradi postojećih rješenja ili izradi potpuno novih aplikacija u skladiu s potrebama naručitelja.