FileMaker programiranje po zahtjevu

Finder d.o.o. uz ponudu gotovih aplikacija za maloprodaju, veleprodaju, financijsko knjigovodstvo, plaće, vrtiće stomatološke ordinacije i ostalo, nudi i uslugu programiranja u FileMakeru po zahtjevu i to na doradi postojećih rješenja, ili izradi potpuno novih aplikacija u skladiu s potrebama naručitelja.

Slijedom toga razvili smo dodatni originalni programski kod (plug-in) za fiskalizaciju računa izravno iz FileMaker aplikacije.

Funkcionalnost slanja podataka potrebnih za fiskalizaciju računa putem interneta, kao i prihvat povratnog odgovora od strane poslužitelja porezne uprave nudi se unutar naše gotove aplikacije za maloprodajnu BLAGAJNU, ili ga je po dogovoru moguće integrirati u Vaše postojeće FileMaker rješenje za izdavanje računa.
Tehnički preduvjeti za dodavanje funkcije fiskalizacije su FileMaker Pro 11 ili noviji, kao i administrativni pristup izvornom programskom kodu Vaše postojeće FileMaker aplikacije.

Kontaktirajte nas s Vašim potrebama na telefon 01/2337 731, ili potražite dodatne informacije na ovoj poveznici, gdje su detaljno opisane naše usluge izrade softverskih aplikacija, uključujući programiranje poslovnih aplikacija po zahtjevu korisnika, kao i reference za dosadašnji razvoj softvera.

Pogledajte detaljan opis aplikacije za maloprodajnu Blagajnu s fiskalizacijom, baziranu na FileMaker razvojnom okruženju.

Finder d.o.o. uz ponudu gotovih aplikacija za maloprodaju, veleprodaju, financijsko knjigovodstvo, plaće i ostalo, nudi i uslugu programiranja u FileMakeru po zahtjevu, na doradi postojećih rješenja ili izradi potpuno novih aplikacija u skladiu s potrebama naručitelja.
 

Finder je razvio niz rješenja baziranih na FileMakeru, izrađenih specifično za Hrvatsko tržište te u skladu s Hrvatskim zakonima i propisima, uključujući mogućnost FISKALIZACIJE računa od početka 2013 godine.

PRODAJA FILEMAKER HRVATSKA

Finder d.o.o.

Božidarevićeva 13, 10000 Zagreb

tel: +385 1 2337 731
e-mail:prodaja(at)finder.hr

Radnim danom od 9 do 17 sati