Generiranje QR koda i PDF417 barkoda

Izrađujete račune u Filemakeru, ali nemate rješenje za prikaz QR koda ili PDF417 barkoda? Uz Finderovu pomoć olakšajte kupcima plaćanje i provjeru informacija o računu! Samo pošaljite relevantne podatke računa i Finder će Vam preko web servisa generirati pripadajući QR kod i PDF417 barkod te ih integrirati u vašu Filemaker aplikaciju.

Primjer QR koda - skenirajte uz pomoć mobitela: 
Primjer PDF417 barkoda - skenirajte preko aplikacije za plaćanje računa:

Generiranje QR koda i PDF417 barkoda Generirajte QR kod i PDF417 barkod na vašim računima unutar Vaše Filemaker aplikacije.
Claris FileMaker 2023 nudi više mogućnosti bez ograničenja

Novi Claris FileMaker 2023 nudi suvremene mogućnosti implementacije, značajna poboljšanja u performansama, stabilnosti i sigurnosti te sljedeću generaciju alata bez koda.

FISKALIZACIJA za vaše postojeće FileMaker aplikacije i ostala Hrvatska softverska rješenja

Finder je razvio niz rješenja baziranih na FileMakeru, izrađenih specifično za Hrvatsko tržište te u skladu s Hrvatskim zakonima i propisima, uključujući mogućnost FISKALIZACIJE računa od početka 2013 godine.

FileMaker programiranje po zahtjevu

Finder d.o.o. uz ponudu gotovih aplikacija za maloprodaju, veleprodaju, financijsko knjigovodstvo, plaće i ostalo, nudi i uslugu programiranja u FileMakeru po zahtjevu, na doradi postojećih rješenja ili izradi potpuno novih aplikacija u skladiu s potrebama naručitelja.